LOCAL DREAMERS IN PHOTOS

Best pictures of the month!

— Scroll down for photos — text only in Dutch —

Oxfam Novib brengt jaarlijks een kalender uit met schitterende, verhalende foto’s uit de landen waar de organisatie actief is. De camera’s van Local Dreamers zijn van een iets mindere kwaliteit, de fotografen zonder opleiding, maar de foto’s niet minder mooi en indrukwekkend. We hebben de mooiste foto’s in een serie gezet. Bij voldoende vraag brengen ook wij een kalender uit.

Deze fotoreeks neemt u mee op reis door de kleurrijkste straten, langs mensen met prachtige levensverhalen en laat u in woord en in beeld kennismaken met ons bruisende vrijwilligerswerk- en leven!

Eén van de mooiste successen van dit jaar is de opzet van de 'Pachamamas', een afdeling binnen de voetbalschool voor meisjes. Super trots zijn we op deze stoere dames in hun nieuwe outfits!

Eén van de mooiste successen van dit jaar is de opzet van de ‘Pachamamas’, een afdeling binnen de voetbalschool voor meisjes. Super trots zijn we op deze stoere dames in hun nieuwe outfits!

foto's vrouwenvoetbal

De kids van de Talent School hebben deze week, onder leiding van Joseph, Pim en Michelle, hoesjes voor mobiele telefoons ontworpen. Knap werk!

Weer of geen weer, Local Dreamers is altijd buiten. Spelletjesdag mei in de stromende regen.

Weer of geen weer, Local Dreamers is altijd buiten. Spelletjesdag mei in de stromende regen.

Typisch Ecuadoraans: de tomatendans. Laat 'm niet vallen!

Typisch Ecuadoraans: de tomatendans. Laat ‘m niet vallen!

foto's vrouwenvoetbal

Ondanks dat initiator Patrick Steffens (l) na vier maanden terug is in Nederland, gaan we door met hip-hop-project ‘Bring your manos’, onder leiding van lokale leraren!

foto's vrouwenvoetbal

Samen met projectcoördinator en leraar Spaans, Vladimir, bezochten al onze vrijwilligers en stagiairs in juni een wedstrijd van ‘Vlady’s’ grote passie: Liga de Quito. Eindstand: 1-1.

foto's vrouwenvoetbal

Brainstormen voor nieuwe ideeën op de Talent School.

Plaatje.

Plaatje.

© Local Dreamers, foto’s vrouwenvoetbal en andere projecten

Leave a Reply